Nomineer jouw patroon voor Patroon van het Jaar

Ben jij eerste-, tweede- of derdejaarsstarter of niet meer dan één jaar medewerker, en heb jij een geweldige patroon, dan kun je die - tot 15 september 2022 - nomineren voor de titel Patroon van het Jaar.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een goede patroon beschikt over een groot aantal vaardigheden en competenties. Naast uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden is het vermogen om adequaat feedback te geven onontbeerlijk. De patroon is integer, stressbestendig en toont betrokkenheid bij de beroepsopleiding van de stagiaire. Vanzelfsprekend heeft een goed patroon een eigen beeld over de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en de ontwikkeling van de stagiaire tot een goede advocaat.

Herken je hierin jouw patroon, of de senior medewerker die zich feitelijk met de begeleiding van jou beziggehouden heeft in opdracht van ‘je echte patroon’,  laat het dan weten via de website www.patroonvanhetjaar.nl en stuur je bijzondere verhaal op. De jury gaat, onder leiding van voorzitter Christ’l Dullaert, gesprekken met een selectie van de genomineerde patroons. Op deze wijze is de uiteindelijke winnaar niet bij ‘popular vote’ gekozen, maar op basis van een geanonimiseerde inhoudelijke beoordeling door de jury. Op 3 november weten we wie de winnaar is.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top