Oprichting VictimFirst Advocaten BV te Hoofddorp

Er is een nieuw advocatenkantoor geboren: VictimFirst Advocaten. Het kantoor behartigt uitsluitend de belangen van slachtoffers en is werkzaam op het gebied van letselschade, schade na overlijden en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
VictimFirst Advocaten BV

VictimFirst Advocaten is opgericht door Veeru Mewa en Joran Wildeboer.

Veeru Mewa (43) is sinds 2002 werkzaam binnen dit rechtsgebied. Hij begon zijn carrière bij Houthoff Buruma, en werkte vervolgens 14 jaar bij Beer advocaten te Amsterdam, waarvan 8 jaar als partner. Hij verwierf landelijke bekendheid als de advocaat van slachtoffers en nabestaanden van verschillende vliegrampen zoals de Faro ramp (1992), de Turkish Airlines crash (2009), de Afriqiyah Airwyas ramp in Tripoli (2010) en de ramp met vlucht MH17 (2014). Ook was hij een van de advocaten van slachtoffers en nabestaanden van het schietincident in winkelcentrum “De Ridderhof” in Alphen aan den Rijn (2011).

Joran Wildeboer (34) begon zijn carrière in 2011 bij NautaDutilh. In 2015 koos hij ervoor om zich volledig toe te leggen op de slachtofferadvocatuur. Hij heeft vervolgens bij Beer advocaten te Amsterdam gewerkt en daarna bij SAP Letselschade Advocaten te Amersfoort. Wildeboer houdt zich voornamelijk bezig met complexe letselschadezaken, overnames van langlopende en/of vastgelopen letselschadedossiers, whiplash, medische aansprakelijkheid en ondernemers met letsel. Wildeboer heeft ruime ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures.

VictimFirst Advocaten vindt dat ieder slachtoffer een ervaren letselschade advocaat verdient. In de praktijk komen slachtoffers vaak terecht bij letselschadebureautjes die slim adverteren. Veel beloftes, weinig daden. Bovendien stellen die bureautjes vaak betaling van hun nota’s voor het belang van het slachtoffer en duwen zij slachtoffers om die reden te snel richting een pragmatische regeling (schikking). Slachtoffers worden daardoor tekortgedaan. VictimFirst Advocaten vindt dat dat anders kan en moet. Het slachtoffer moet centraal staan en op de eerste plaats komen. Vandaar ook onze naam: VictimFirst Advocaten.

De oprichters waren deze maand ook Overstap van de week.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top