Podcast Allen & Overy over NFT’s

Allen & Overy bekijkt in een podcast wat NFT's zijn, waarom ze zoveel belangstelling wekken en waar individuen en bedrijven op moeten letten in de NFT-markt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Deze podcast is de eerste van een reeks podcasts. In deze aflevering nemen leden van Allen & Overy’s wereldwijde fintech- en cryptopraktijk, Ben Regnard-Weinrabe (Londen), Isabella Karlsson (Silicon Valley), Andre Da Roza (Hong Kong) en Louise Utting (Londen) een kijkje naar wat niet-fungible tokens (NFT’s) zijn, er wordt gekeken naar de NFT-marktspelers en enkele van de wettelijke en regelgevende risico’s waar je op moet letten.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl