Practitioner’s workshop ‘Bouwen aan het bestel’

In het kader van Leiden European City of Science 2022 organiseert het Instituut Politieke Wetenschap i.s.m. het Centrum voor Nederlandse Politiek en Bestuur op vrijdag 3 juni een bijeenkomst over de toekomst van ons politieke bestel: ‘Bouwen aan het bestel’. Deelname is gratis.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Drie en een half jaar na de presentatie van het rapport van de Staatscommissie Parlementair Stelsel kijken we wat er (niet) is gedaan met de aanbevelingen van die commissie en of veranderingen in politiek en samenleving nopen tot andere wijzigingen in ons politieke bestel. Was de oorspronkelijke diagnose overtuigend en is die dat nog steeds, wat waren door de commissie gesuggereerde oplossingen van geïdentificeerde problemen en wat is daarmee gedaan door het kabinet?

De bijeenkomst is gericht op de uitwisseling tussen wetenschappers en degenen die in de politiek-bestuurlijke praktijk werken, inclusief het maatschappelijk middenveld.

Deelname is kosteloos en staat open voor geïnteresseerde wetenschappers en practitioners die zich bezighouden met het thema bestuurlijke vernieuwing.

Registratie kan via deze link, waarbij we verzoeken een 1e en 2e keus voor een deelsessie aan te geven (voor 25 mei 2022).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top