Studenten rechten en kunstacademie over rechtszaal van de toekomst

Studenten van Law in Action en van de master Strafrecht gingen in gesprek met designstudenten van kunstacademie ArtEZ in Arnhem over de rechtszaal van de toekomst. Hoe zal die eruit zien, vooral met het oog op het jeugdstrafrecht?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op maandag 29 november hebben de studenten het project Design of Justice afgerond. Daarbij presenteerden ze hun visie op de vraag ‘Hoe ziet de rechtszaal van de toekomst eruit?’ aan de hand van voorbeelden van onder meer Gelderse rechters. “Van flexibele zittingsruimtes, naar een virtuele binnentuin om je te bezinnen, een ronde wachtcel met graffiti en een reflectieruimte – naar de beleving van de wachttijd en hoe je die kunt benutten”, lezen we op de website van Radboud Universiteit. Lees verder…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top