Recruiters: de jacht op talent

Delen:

Beeld: Shutterstock

Business courses in Silicon Valley en Londen, experience rooms, bootcamps en bbq’s aan zee: in hun zoektocht naar nieuw talent organiseren kantoren als Allen & Overy, CMS, Nysingh en Pels Rijcken uiteenlopende activiteiten om studenten te laten ervaren hoe het is om bij hen te werken. Innovatieve arbeidsmarktcampagnes helpen daarbij en enthousiaste advocaat-stagiaires zijn goede ambassadeurs, zo blijkt uit een artikel in het nieuwe nummer van Mr.

Ambitieus, mondig en doelgericht. Zo beschrijven HR-medewerkers van de grote advocatenkantoren de veelbelovende rechtenstudent. Deze studenten willen snel zelfstandig werken en zich blijven ontwikkelen. Daarbij houden ze graag de regie. Door mooie beloften en beeldvorming laten ze zich niet leiden. Ze willen vooral ervaren hoe het is om ergens te werken.

Lees verder op Mr. Online!

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven