Recruiters: de jacht op talent

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Beeld: Shutterstock

Business courses in Silicon Valley en Londen, experience rooms, bootcamps en bbq’s aan zee: in hun zoektocht naar nieuw talent organiseren kantoren als Allen & Overy, CMS, Nysingh en Pels Rijcken uiteenlopende activiteiten om studenten te laten ervaren hoe het is om bij hen te werken. Innovatieve arbeidsmarktcampagnes helpen daarbij en enthousiaste advocaat-stagiaires zijn goede ambassadeurs, zo blijkt uit een artikel in het nieuwe nummer van Mr.

Ambitieus, mondig en doelgericht. Zo beschrijven HR-medewerkers van de grote advocatenkantoren de veelbelovende rechtenstudent. Deze studenten willen snel zelfstandig werken en zich blijven ontwikkelen. Daarbij houden ze graag de regie. Door mooie beloften en beeldvorming laten ze zich niet leiden. Ze willen vooral ervaren hoe het is om ergens te werken.

Lees verder op Mr. Online!

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top