Ruzie bij Bureau Financieel Toezicht

Delen:

Folkert Winkel en Geert Piet Vermeulen zijn teruggetreden als directeur van het Bureau Financieel Toezicht (BFT). De twee verschillen van mening over de te volgen koers van het BFT. Na goed overleg met het bestuur, hebben beiden aangegeven terug te treden. Dat laat het BFT weten in een persbericht.

De voorzitter van het bestuur, Fred Hammerstein, laat desgevraagd aan Novocatie weten dat Winkel en Vermeulen het niet eens konden worden over de vraag wie die ene algemene directeur zou moeten worden. “Ze hebben een zeer verschillende manier van leidinggeven en beiden vonden hun eigen manier inderdaad de beste.”

In het persbericht staat dat ze vooralsnog verder gaan als adviseur van het bestuur, vanwege hun vakinhoudelijke kennis en ervaring.

Inmiddels is gemeenteambtenaar G. Oosterloo op 17 april aangetreden als waarnemend directeur. Het is de bedoeling dat over enkele maanden een nieuwe algemeen directeur aantreedt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven