STEP zoekt nieuwe bestuursleden

Het bestuur van STEP is op zoek naar bestuursleden. Interesse? Meld je aan voor de interesseborrel of solliciteer meteen. Dat kan nog tot 16 juni.

Delen:

STEP staat voor Stichting Student en Praktijk. STEP is een landelijke studentenorganisatie die al meer dan dertig jaar studenten in contact brengt met advocatenkantoren en bedrijven. “Wij slaan al jarenlang succesvol het bruggetje tussen rechtenstudenten en hun toekomstige werkgever. Door de STEP In-housedagen bij grote en middelgrote (advocaten)kantoren en multinationals te organiseren, zorgen wij ervoor dat jij als student in contact komt met het bedrijfsleven, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken voor jouw toekomst.”

Het bestuur van STEP is op zoek naar een aantal bestuursleden. Voor marketing, acquisitie en een penningmeester.

Wil je meer weten over wat een bestuursjaar bij STEP inhoudt? Op 13 juni om 20:00 uur is er een ‘interesseborrel’ in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven