Tax Moot Court Competition: finaleplaats voor Leiden

De Leidse studenten Dominique Beek, Marnix Louwinger en Jean-Paul van Toor hebben het tot een finaleplaats van de Tax Moot Court Competition geschopt. Deze competitie wordt gezien als "de meest prestigieuze wereldwijde pleitcompetitie op het terrein van internationaal en Europees belastingrecht".

Delen:

foto: Chris van Houts

Voordat je de finaleplaats bereikt, heb je al een heel traject afgelegd. De drie studenten waren al sinds september 2022 betrokken bij de wedstrijd. “Het programma bestaat uit drie werkgroepen en vier videotrainingen”, licht de website van de Leidse universiteit toe. “Tijdens de videotrainingen oefenen de studenten onder begeleiding van videotrainster Roos Schutte en de coaches met de presentatie van de feiten, het formuleren van de standpunten en het houden van pleidooi.” Lees hier het volledige verslag.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven