VanEps Kunneman VanDoorne lanceert recruitmentcampagne: Ben jij de advocaat van vandaag?

VanEps Kunneman VanDoorne heeft de recruitmentcampagne 'Ben jij de advocaat van vandaag?' gelanceerd. Welke gedachte zit hierachter? Een interview met het kantoor.

Delen:

Sanne Visser, HR-manager bij VanEps Kunneman VanDoorne: “Werken in de Cariben: Zon, zee en strand zijn misschien het eerste waar je aan denkt bij de Cariben. In zekere zin klopt dit; de omgeving waarin wij werken is prachtig en voor velen een heerlijke vakantiebestemming. Wat je als vakantieganger minder ziet is de bedrijvigheid van de eilanden. Zo heeft Curaçao bijvoorbeeld een grote haven, dient het vliegveld als hub voor regionaal en internationaal transport en zijn er hier ook meerdere vestigingen van verschillende multinationals. Kortom: er wordt hier hard gewerkt!”

“De grootste overeenkomst met werken in Nederland is het hoge niveau waarop wij werken. De zakelijke lijnen zijn hier korter, waardoor je opvallend snel kunt schakelen. Als (jonge) advocaat speel je al snel een belangrijke rol in grote zaken in de regio. Je impact is groot, mede doordat we je uitdagen en veel verantwoordelijkheid geven. Sinds ‘Blue Monday’ zijn wij gestart met een grootschalige wervingscampagne voor advocaten die naast een professionele werkomgeving, in hun vrije tijd willen genieten van alles wat de regio te bieden heeft.”

De advocaat van vandaag

VanEps Kunneman VanDoorne is altijd op zoek naar talent om het team uit te breiden. “Onze werkgebieden lopen uiteen van de transactiepraktijk met M&A en financieringen, tot de commercieel litigieuze praktijken als arbeidsrecht, energierecht, mededingingsrecht en vervoersrecht. Concreet zoeken wij advocaten met een brede ondernemingsrechtelijke of procesrechtelijke achtergrond, die een grotere uitdaging zien in een brede speelruimte dan enkel in ingekaderde superspecialismen. Daarom richt onze campagne zich op de vraag: ‘Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je impact kan maken? Je carrière, sport, een actief sociaal leven; alles precies zoals jij dat wilt… maar dan ergen anders.’ Voor ons is de ‘Advocaat van Vandaag’ iemand die niet droomt, maar doet! Die in het diepe springt omdat hij of zij vertrouwen heeft in de toekomst. Hij of zij is een meester van grondige analyses. Werkt aan impact-volle zaken waar anderen alleen maar van dromen. De Advocaat van Vandaag is zelfverzekerd, pakt kansen en is ontspannen!”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven