VanEps Kunneman VanDoorne wint Gouden Toga 2017

Delen:

Het Caraïbische kantoor VanEps Kunneman VanDoorne wint de Gouden Toga 2017, de juryprijs die Mr. jaarlijks uitlooft voor de beste arbeidsmarktcampagne van een juridische organisatie. De Gouden Bef, de publieksprijs, ging voor het derde achtereenvolgende jaar naar NautaDutilh.

In het juryrapport worden lovende woorden gewijd aan de campagne van VanEps Kunneman VanDoorne: “Het is een originele campagne, die zeer goed de toekomstdroom verbeeldt van de doelgroep. De campagne heeft een goede tekst-beeldverhouding. Het is door de duidelijke taal en inhoud bovendien volstrekt duidelijk wie ze zoeken en wat ze kandidaten te bieden hebben. Het is daarmee een campagne die nieuwsgierig maakt naar de functie en het kantoor. In de ogen van de jury de terechte winnaar en daarmee de opvolger van de ‘Jonge Meesters’-campagne van Pels Rijcken, die de prijs vorig jaar in de wacht sleepte.”

Een vermeldenswaardige campagne in 2017 was de ‘Room for you’-campagne van NautaDutilh, de latere winnaar van de publieksprijs. De jury oordeelde dat de campagne visueel opvallend en doelgroepgericht was. Maar deze campagne slaagde er na een nek-aan-nekrace in het juryberaad net niet in om de juryprijs binnen te slepen

De jury was niet onverdeeld positief over het gemiddelde niveau van de inzendingen. Zo werd het niveau als heel wisselend omschreven, is er sprake van te veel tekst en te weinig beeld, staan de campagne-uitingen te veel op zichzelf en is integratie met de ‘socials’ vaak nog ondergeschikt. Een citaat: “De jury is van mening dat de aspecten onderscheidendheid, eigenheid en integratie absolute speerpunten moeten zijn voor toekomstige campagnes. Arbeidsmarktcommunicatie in de advocatuur heeft duidelijk weer behoefte aan focus en een kwaliteitsimpuls. Dat is dan ook de dringende oproep vanuit de jury aan de kantoren in Nederland. Voor het integrale juryrapport klik hier.

Alle campagnes die werden genomineerd zijn hier te zien. De uitreiking van de prijzen heeft afgelopen vrijdag en maandag plaatsgevonden ten kantore van respectievelijk Van Doorne en NautaDutilh.

Foto’s Geert Snoeijer

Focco Lunsingh Scheurleer (midden), managing partner van VanEps Kunneman Van Doorne, neemt samen met zijn collega Vincent Abbing (Dutch Carribean Desk) de Gouden Toga in ontvangst uit handen van Michiel van Kleef, managing editor Mr. (links)
Pim van Mierlo, hoofd recruitment NautaDutilh, ontvangt samen met zijn collega-recruiter Kim Libosan de Gouden Bef. Links: Michiel van Kleef (Mr.)

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven