Vier nieuwe salary partners bij Poelmann van den Broek advocaten

Lonneke Nouwen, Emile Sahhar, Marloes Beeren en Juuk Hulshof zijn benoemd tot salary partner bij Poelmann van den Broek advocaten. Dit kwartet neemt een frisse blik en jonge visie op zaken mee, aldus het kantoor.

Delen:

vlnr: Emile Sahhar, Lonneke Nouwen, Marloes Beeren en Juuk Hulshof

Salary partners hebben, naast de partners en het bestuur, invloed op de besluitvorming. Marloes Beeren: “Als jongere generatie advocaten nemen we nieuwe ideeën en visies mee. Dit geldt niet alleen voor het beleid van ons kantoor, maar ook in de advisering naar de nieuwe generatie cliënten. Met mijn benoeming kan ik verder bouwen aan mijn praktijk waarin ik cliënten uit de bouwketen bijsta om uitdagingen adequaat, praktisch en doeltreffend op te lossen.”

Toekomstbestendigheid

Als advocaat en professional blijf je jezelf ontwikkelen. Lonneke Nouwen: “De vragen van klanten vragen om steeds meer specialistische kennis. Met deze benoeming kan ik mijn voorliefde voor de inhoud en kennis vanuit, in mijn geval arbeid, dan ook nog meer op de kaart zetten en verder bijdragen aan onze interne opleiding en het geven van externe cursussen. Het mede op deze manier toekomstbestendig maken van dit kantoor is daarbij voor mij een grote drijfveer.”

Internationalisering

Emile Sahhar: “Het partnerschap biedt voor mij kansen om de internationalisering van ons kantoor meer op de kaart te zetten. In de mid-market overnamepraktijk, die ons kantoor veel bedient, zien we de afgelopen jaren een duidelijke behoefte aan advisering op hoog niveau in internationaal georiënteerde transacties. Ik kijk ernaar uit om, vanuit ons fantastische team, onze cliënten de komende jaren te blijven voorzien van advies in de Corporate/M&A vraagstukken die zij hebben.”

Wederzijds vertrouwen

Als onderdeel van een team dat de Nederlandse top van projectontwikkelaars adviseert, heeft Juuk Hulshof zich gespecialiseerd in de energietransitie. Hulshof: “Deze benoeming vormt een boost voor deze expertise. Het mooie is dat het onderwerp een team overstijgend product is van mij en mijn collega Floris Pels Rijcken, advocaat bouwrecht.” De energietransitie is een relatief jonge expertise waar veel uitdagingen en out-of-the-box oplossingen bij komen kijken. “De benoeming tot salary partner geeft verder extra wederzijds vertrouwen in een lange toekomstige samenwerking. Het is een mooi compliment voor ons allemaal!”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven