WILD van Afrika

Delen:

Op zoek naar WILD met een PRIVÉSAFARI

In grote delen van Afrika laten de wegen en de bewegwijzering te wensen over. Mensen en vee lopen op de weg, onverwachts kan er wild oversteken en diepe kuilen in de weg doemen zomaar uit het niets voor je op. Niet altijd veilig genoeg dus om zelf te rijden! Er is echter een grote keuze in Kenia, Tanzania, Oeganda, Rwanda en Madagaskar aan privésafari’s. 

Een privésafari betekent concreet dat je vanaf de eerste tot en met de laatste dag van je safari door een Engelssprekende chauffeur/gids in een privévoertuig door het land en de wildparken wordt gereden. Je rijdt dus niet zelf. Een van de grote voordelen van een privéreis is dat je tijdens de reis met niemand rekening hoeft te houden – alleen met je eigen reisgezelschap, partner, gezin of vrienden. 

FLY IN SAFARI naar de ongerepte WILD gebieden

Daarnaast zijn er de zogenaamde fly in safari’s, waarbij men met kleine 5- tot 20-persoons (propeller)vliegtuigen van A naar B reist. Hiermee maken wij de meest ongerepte en afgelegen gebieden in zowel Botswana, Zambia, Zimbabwe, maar ook Zuid-Tanzania bereikbaar. De kleine vliegtuigen landen midden in de wildgebieden op onverharde airstrips. Doorgaans vlieg men laag, waardoor men tijdens de vlucht al een indruk krijgt van de landschappen. Dit maakt de vlucht als zodanig een bijzondere beleving. Men kan dergelijke binnenlandse vluchten ook gedeeltelijk in een privésafari of self drive reis inplannen.

WILD spotten tijdens een SELF DRIVE.

Wil je graag zelf per huurauto rondrijden en zelf WILD spotten en de bestemming leren kennen? Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Mozambique lenen zich uitstekend om op deze manier te ontdekken. 

Jambo Safari Club

Dé autoriteit voor Safari en Afrika reizen

www.jambo.nl

Lid ANVR/SGR.

Voor een persoonlijk reisadvies en/of afspraak met een WILD specialist bel 020-2012740

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven