Win jij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2024?

Heb jij dit jaar een geweldige masterscriptie geschreven op het gebied van insolventierecht, en is die beoordeeld met een 8 of hoger? Dan kun jij meedingen voor de BUREN Scriptieprijs.

Delen:

beeld: Depositphotos

BUREN looft jaarlijks in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht uit voor de beste scriptie op het gebied van het insolventierecht. De jury van de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2024 bestaat uit prof. mr. H. Koster (hoogleraar ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden), mr. H.J. de Kloe (universitair docent Insolventierecht aan Erasmus Universiteit in Rotterdam) en mr. M.J.H. Vermeeren (partner en advocaat BUREN).

Jij

Ben jij een student die:

  • studeert aan een Nederlandse universiteit;
  • een geweldige masterscriptie heeft geschreven op het gebied van insolventierecht, die beoordeeld is met een 8 of hoger;
  • waarvan de scriptie beoordeeld is ná 1 september 2023 en vóór 27 september 2024;
  • en die de scriptie in het Nederlands óf in het Engels heeft opgesteld?

Dien dan je scriptie in voor de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2024! De termijn voor inzending sluit op vrijdag 27 september 2024 om 23:59 uur.

Wat je kunt winnen

  • Een geldprijs van duizend euro;
  • de mogelijkheid om een studentstage te lopen op de afdeling herstructurering & insolventie van BUREN;
  • een boekvorm van de winnende scriptie welke zal worden uitgegeven door Celsus Juridische Uitgeverij, waarvan de auteur vijf exemplaren ontvangt.

Meld je aan

Je kan meedoen door je geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van de auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier te sturen aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury). Je kunt het reglement en aanmeldformulier onderaan deze pagina downloaden.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven