Digitaal kantoorbezoek bij L&A advocaten

Delen:

Op 2 april jl. stond een kantoorbezoek gepland bij L&A advocaten in Amsterdam met studenten van J.F.V. Grotius. Helaas kon deze vanwege corona niet doorgaan, maar dat weerhield het kantoor er niet van om de studenten onlangs toch te ‘ontvangen’.

“Aangezien er al meer dan genoeg wordt gecanceld en uitgesteld door corona, besloten wij een alternatief te zoeken. Via Microsoft Teams gaf Monica Smak een vervangend digitaal kantoorbezoek. “De studenten kregen een rondleiding door L&A advocaten door middel van een filmpje”, vertelt Monica. “Vervolgens zijn een aantal procedures besproken die recentelijk door  ons kantoor zijn gevoerd. Hiermee kregen de studenten een kijkje in de keuken van onze arbeidsrechtpraktijk. Ook is uitgelegd welke mogelijkheden ons kantoor biedt aan studenten om (nog beter) kennis te maken met ons, waaronder een tweemaandelijkse stage.”

“Tijdens de afsluitende Q&A hebben de studenten hun vragen kunnen stellen aan de oprichter en partner Arlette Putker-Blees. Het enige programmapunt dat we niet online konden opvangen was de borrel op ons mooie dakterras: die houden de studenten nog te goed!”

Monica Smak is advocaat bij L&A advocaten.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Scroll naar boven