Mooi initiatief: advocaat-stagiaire tijdelijk terug in de zorg

Delen:

‘Bijzondere omstandigheden vereisen bijzondere afwegingen’, zegt Marlène Bergmans, advocaat-stagiaire bij Tijssen & Saes Advocaten en Belastingkundigen, op LinkedIn. Ze gaat tijdelijk terug in de zorg om haar oud-collega’s bij te staan in de coronacrisis.

‘Nu het coronavirus steeds meer vergt van het zorgpersoneel en ik de druk bij oud-collega’s steeds meer zie oplopen, voelde ik mij voor een dilemma staan. Heeft het niet meerwaarde om nu, tijdelijk, als verpleegkundige aan de slag te gaan?, spookte het door mijn hoofd.’

Na wikken en wegen heeft Marlène de stap genomen en heeft ze haar werkgever, Tijssen & Saes Advocaten en Belastingkundigen, gevraagd of ze haar de mogelijkheid willen bieden om onbetaald verlof op te nemen en haar oud-collega’s te kunnen ondersteunen ten tijde van deze crisis.

‘Na overleg met de Orde van Advocaten hebben Nicole Geradts en Jeroen Gubbels besloten dat ik gedurende de crisis mijn werkzaamheden als advocaat-stagiaire mag onderbreken.’ Marlène is vanaf direct weer inzetbaar als intensive-careverpleegkundige.

#BlijfGezond

Marlène is deze week Starter van de week bij Mr. Studenten

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Scroll naar boven