Smullen maar: thriller Jachtseizoen

Als rechtenstudent heb je misschien een bovengemiddelde trek in thrillers, om alle gruwelijkheden ook vanuit een juridisch perspectief te bekijken. Daarom voor jou een thriller-tip: Jachtseizoen (de titel zet je fantasie vast al in beweging).

Delen:

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff benaderde me met de vraag of ik fan ben van de boeken van Lee Child. Want dan is het nieuwste boek van M.W. Craven echt wat voor mij. “Jachtseizoen is het eerste deel van een nieuwe bloedstollende thrillerserie, zo belooft de uitgever. Een boek vol met actie en spanning.”

De hoofdpersoon in de thriller is Ben Koenig. “Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de U.S. Marshals”, zo verklapte de uitgeverij alvast. “Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken – échte slechteriken – en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween. Koenig is al zes jaar op de vlucht. Om onbekende redenen werd hij een schaduw, onzichtbaar, alsof hij nooit had bestaan. Maar nu staat zijn gezicht op elk televisiescherm in het land en is zijn dekmantel ontmaskerd. Koenigs oude baas heeft hem opgespoord en wil dat hij een klus voor hem klaart – zijn dochter is verdwenen en de ex-militair moet haar terughalen, wat het ook kost. Hij reist af naar Gauntlet, een stadje in de brandende hitte van de Chihuahua-woestijn. De bewoners daar doen er alles aan om hun geheimen te beschermen maar ze zijn niet opgewassen tegen Koenig, een man die door zijn zeldzame aandoening geen angst voelt. En hij staat klaar om het jachtseizoen te openen…”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven