Taalcampagne notaris.nl genomineerd voor prijs

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
29 okt Taalcampagne
Beeld: Pixabay

De socialmediacampagne #NotarisTaalZonderOmhaal van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie is een van de kanshebbers voor een Grand Prix Content Marketing-award. De taalcampagne van notaris.nl is genomineerd in de categorie ‘bekroning distributie’.

In de campagne #NotarisTaalZonderOmhaal werden moeilijke termen op Facebook en Instagram op een ludieke manier uitgelegd. ‘Als de notaris het heeft over kleinkindlegaat bedoelt ‘ie gewoon dat je wat euro’s van opa krijgt’ en ‘Als de notaris het heeft over compos mentis bedoelt ‘ie gewoon dat je er met je kop bij moet zijn.’ Notariskantoren konden bierviltjes bestellen met de begrijpelijke termen erop en studenten hebben posters en stickers van de campagne gekregen.

De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste contentmarketingcases en de beste contentproducties in Nederland en België. Er zijn prijzen voor de meest succesvolle strategieën en bekroningen voor uitblinkende producties in specifieke categorieën. Er zijn 117 nominaties, in zes categorieën. De uitreiking vindt plaats op 26 november in Amsterdam. Concurrenten van de KNB zijn onder andere PostNL, Centraal Beheer, KPN, Hema en Tikkie en zo’n dertig andere.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top