Virtual Coffee Break: maak vanuit huis kennis met advocatenkantoor

Delen:

Scholen geven online les, ouderen leren hoe ze via Skype in contact blijven met hun geliefden. Ook Bird & Bird zocht naar creatieve oplossingen om in contact te blijven met de buitenwereld en lanceerde de Virtual Coffee Break voor rechtenstudenten.

De bijzondere en uitdagende tijden waarin we verkeren leiden tot nieuwe en creatieve vormen van digitale communicatie. Ook de advocatuur zoekt naar oplossingen om in contact te blijven klanten en studenten. De Virtual Coffee Break van Bird & Bird is een digitale voortzetting van haar kennismakingsbijeenkomsten voor rechtenstudenten. “Het is belangrijk dat het contact tussen de studenten en de advocatuur in stand blijft. De Virtual Coffee Break is een laagdrempelige en informele manier om via videoconferencing kennis te maken met de juristen van ons kantoor”, aldus Olaf Trojan, partner bij Bird & Bird. In de aankomende weken vinden er meerdere Virtual Coffee Breaks plaats, die gericht zijn op specifieke rechtsgebieden.

Klik hier om je aan te melden voor een Virtual Coffee Break van Bird & Bird.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Scroll naar boven