NautaDutilh-bestuur herkozen voor nieuw termijn van twee jaar

Delen:

NautaDutilh-bestuur herkozen voor nieuw termijn van twee jaar
Bestuur NautaDutilh

Het huidige bestuur van NautaDutilh is herkozen voor een nieuwe termijn van twee jaar. Het drieledige bestuur bestaat uit Petra ZijpJaap Jan Trommel en Chris Warner.

Zijp, Trommel en Warner traden per 1 juni 2017 aan en zijn onlangs door de partners herkozen tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van het kantoor. Het bestuur kent geen voorzitter maar opereert op basis van gezamenlijkheid. De drie bestuursleden blijven actief in hun eigen praktijken, respectievelijk Capital Markets, M&A en Corporate, en Tax.

“Het besluit om het bestuur te herbenoemen is gebaseerd enerzijds op de uitstekende manier waarop zij het kantoor afgelopen drie hebben geleid, en anderzijds de waarde die de partnership hecht aan het behouden van continuïteit, stabiliteit en een lange termijn focus, zeker in deze ongekende tijd. Veel van onze cliënten worden geraakt door de huidige pandemie en daarom blijft onze strategische focus op het leveren van hoogwaardig juridische advies, met de belangen van onze cliënten centraal”, aldus het kantoor.

Managing partner Petra Zijp over de herbenoeming: “Ik ben ontzettend vereerd dat we als team zijn herkozen. Dit laat zien dat de partnership op één lijn zit als het gaat over de toekomst van het kantoor. Er staat ons veel te doen komende twee jaar en we zetten onze cliënt-gerichte strategie met volle overtuiging voort. Daarbij blijven we inzetten op de ‘nieuwe stijl advocatuur’, met professionals die kunnen indenken en invoelen in de cliënt, en juridische scherpte weten te combineren met maatschappelijke sensitiviteit.”

Managing partner Jaap Jan Trommel voegt toe: “Onze cliënten hebben op dit moment hun handen vol aan de coronacrisis. Van staatsteunmaatregelen tot onderhandelingen die onder druk komen te staan. Het merendeel van onze praktijkgroepen draait dan ook op volle toeren, zoals ons succesvolle Restructuring & Insolvency team en onze Competition praktijk. Soms moeten onze advocaten direct handelen om bedrijven overeind te houden. Ook dan is het uitgangspunt dat we meedenken over duurzame oplossingen voor de lange termijn. Wie oog heeft voor de kracht van aanpassingsvermogen, ziet vaak als eerste de kansen die de crisis biedt om voorop te lopen.”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven