NewGround Law breidt praktijk uit met toetreding van Gaastra advocaten

Delen:

NewGround Law breidt praktijk uit met toetreding van Gaastra advocaten

NewGround Law verwelkomt per 1 juni 2020 milieurechtadvocaat André Gaastra en zijn gehele team in haar praktijk.

“Het toetreden van Gaastra versterkt de positie van NewGround Law in de nationale en internationale vastgoedwereld en vergroot de juridische slagkracht in milieurecht en toezicht en handhaving”, zo vertelt het kantoor. André Gaastra en zijn team verhuizen naar de op de Amsterdamse Zuidas gevestigde boutique.

Deze toetreding is niet de enige in korte tijd. In oktober 2019 bundelden drie partners uit het Nederlandse vastgoed, Charles van Rijckevorsel, Cynthia de Witt Wijnen en Anne-Marie Klijn, hun krachten. Van Rijckevorsel is gespecialiseerd in vastgoedrecht, De Witt Wijnen is kandidaat-notaris en gespecialiseerd in grote vastgoedtransacties en Klijn in omgevings- en bestuursrecht. “In het huidige tijdsbestek van snel opeenvolgende veranderingen en onzekerheid heeft NewGround Law zich in korte tijd ontwikkeld tot een solide juridisch vastgoedkantoor met een stevige, veerkrachtige en betrouwbare reputatie”, aldus het kantoor.

Respect voor de menselijke maat

André Gaastra is enthousiast over de toetreding tot NewGround Law: “Het boutique kantoor kan nu een totaalpakket gaan aanbieden. Door onze uiteenlopende expertises kunnen we samen met NewGround Law hoge kwaliteit blijven leveren aan onze cliënten met een gezamenlijke visie en een ‘human centric approach’. NewGround Law en Gaastra advocaten zijn een perfecte match en we zullen verder groeien en elkaar versterken in de komende jaren.”

Volgens NewGround Law hebben zij hun focus op een heldere en slagvaardige aanpak met aandacht en respect voor de menselijke maat, wat verankerd zit in hun DNA. Anne-Marie Klijn beaamt de gezamenlijk met André Gaastra beoogde doelstelling: “Samen zullen we een positieve impact hebben die echt een verschil gaat maken op het gebied van milieu- en energierecht, op toezicht en handhaving en ook op economisch strafrecht.” Klijn voegt toe: “Deze ‘move’ zal nog meer het motto van NewGround Law versterken en onderstrepen: ‘Alone we can do so little, together we can do so much’.”

NewGround Law werkt voor een verscheidenheid aan cliënten waaronder toonaangevende vastgoedontwikkelaars uit de sectoren Kantoren, Hotels & Leisure, Logistiek & Industrie, Energie & Energietransitie en Retail. Daarnaast is de boutique betrokken bij projectontwikkeling en maatschappelijk vastgoed. André Gaastra heeft ruime ervaring in de sectoren Industrie en Energie en dat biedt een waardevolle aanvulling op de langetermijnvisie van het kantoor.

André Gaastra

André Gaastra (1965) heeft naast rechten tevens scheepswerktuigkunde gestudeerd en de Grotius specialisatieopleiding Algemeen Bestuursrecht voltooid. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als advocaat in het bestuursrecht, vastgoed- en sanctierecht en ervaring in handel en (chemische) industrie. Cliënten zien zijn ervaring in het bedrijfsleven als een belangrijke pré bij de behandeling van complexe juridische vraagstukken. André is door Who’s Who Legal erkend als Global Leader Environment 2019.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven