NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Geniet tijdens je vakantie van de podcast SSR Meestervertellers! Ook deze zomer komen we met enkele inspirerende en interessante afleveringen. Mooie verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Kortom food for thought tijdens de zomermaanden!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

AFLEVERINGEN

Vooroordelen kunnen een rol dienen in ons dagelijks functioneren, maar tegelijkertijd bemoeilijken ze ook gelijke behandeling van groepen. Maureen Sie is hoogleraar filosofie van moreel handelen en onderzoekt onder meer de invloed van impliciete vooroordelen op ons oordeelsvermogen. Een zeer actueel onderwerp in tijden van wereldwijd protest tegen discriminatie.

Gerard Tangenberg, bestuursvoorzitter van SSR, ervaart als civiel rechter dat ‘gewoon’ uitleggen opeens moeilijk wordt als je een vonnis moet schrijven. In deze podcast onderzoekt hij waar dat moeilijke taalgebruik vandaan komt en wat er op dit moment gebeurt om duidelijke en toegankelijke beslissingen te schrijven in Klare Taal.

LUISTER EN ABONNEER JE OP ONZE PODCAST

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Maak van je vakantie inspiratietijd!

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top