Van Benthem & Keulen introduceert nieuw communicatieconcept ‘Wij maken legal’

Delen:

ZN_200612_VBK_Wij maken legal

Na de introductie van ‘De nieuwe standaard’, vorig jaar, introduceert Van Benthem & Keulen nu ‘Wij maken legal’. Hiermee wil het kantoor laten zien hoe het dagelijks met ruim 160 medewerkers invulling geeft aan legal.

Johan Koggink: “Wij geloven dat Legal start met juridische topkwaliteit die multidisciplinair ingezet kan worden. Maar legal is veel meer dan juridische expertise alleen. Allereerst verlangen cliënten een transparante en oplossingsgerichte werkwijze waarbij diepgaande kennis van hun businesscontext minstens zo belangrijk is. Onze markt vraagt daarnaast naar duurzame oplossingen en innovatieve toepassingen. Wij zijn die meedenkende partner die eerst goed naar onze cliënten luistert, dan doorvraagt en pas daarna adviseert. Waarom? Omdat wij geloven dat legal meer is dan juridische expertise alleen. Kortom: juridische dienstverlening verandert in een hoog tempo. Wij geven richting. Wij maken Legal”.

Het communicatieconcept ‘Wij maken legal’ zal zowel voor corporate als employer branding worden ingezet. Kenmerkend voor dit concept is de inzet van de kernwoorden van Van Benthem & Keulen. Met deze kernwoorden geeft het kantoor duiding aan hoe het legal invult.

“Wij maken legal door:
• onze cliënten multidisciplinair te ondersteunen.
• legal en business met elkaar te verbinden.
• onze kennis toegankelijk te maken.
• vernieuwend te zijn en te innoveren door onder andere legal tech tools.

Het nieuwe communicatieconcept wordt ondersteund door een nieuwe vorm en beeldtaal. Vanaf nu zal het nieuwe concept in al onze communicatieuitingen zichtbaar zijn. Een mooi voorbeeld daarvan is onze website www.vbk.nl.
Naast de introductie van het nieuwe communicatieconcept introduceren wij ook een payoff: ‘De nieuwe standaard in legal’. De payoff zal in combinatie met ons beeldmerk gebruikt worden. Met deze payoff laden wij de invulling die wij aan ‘Wij maken legal’ geven en willen wij verdere duiding geven aan onze positie als Legal-partner. Het beeldmerk met payoff zal naast ons naamlogo ‘Van Benthem & Keulen advocaten | notariaat’ gebruikt worden.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven