Boudewijn Smit wint ‘Future Leader – LGBT+ Equality’ award

Delen:

191002_Boudewijn Smit award

Boudewijn Smit, associate bij NautaDutilh New York, heeft de ‘Future Leader – LGBT+ Equality’ award gewonnen tijdens de Europese Chambers Diversity & Inclusion Awards 2019. De award werd gisteravond aan hem uitgereikt tijdens de ceremonie in Amsterdam, op de eerste nationale Diversity Day in Nederland.

Petra Zijp zegt, namens het bestuur: “Boudewijn zette zich vanaf zijn eerste dag bij ons op kantoor in voor LGBTQ+ rechten. Hij speelde een belangrijke rol bij de oprichting van NautaDutilh’s interne LGBT+ netwerk GLOBE, schreef een LGBTQ+ Best Practices for Inclusivity handboek, droeg bij aan de ontwikkeling van onze diversiteitstraining, en is nu al een mentor voor jonge LGBTQ+ professionals op ons kantoor. In al zijn werk heeft Boudewijn laten zien dat opstaan voor LGBTQ+ rechten hem natuurlijk afgaat. Hij zet zich vastberaden in voor een meer inclusief en divers klimaat in de juridische sector, en we zijn trots dat hij deze award wint.”

Dirk van Gerven werd sterk aanbevolen in de categorie ‘Outstanding Ally’ voor zijn inzet voor diversiteit en inclusiviteit in de juridische sector als een bondgenoot voor diverse groepen. Gedurende Dirk’s carrière heeft diversiteit altijd hoog op zijn prioriteitenlijst gestaan. Zijn rol as managing partner gaf hem de gelegenheid om meerdere initiatieven te introduceren op bij NautaDutilh in Brussel en daarmee de werkcultuur aldaar nog inclusiever te maken.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven