Geen Gouden Toga in 2019

Delen:

De jaarlijkse prijzen voor de campagnes van juridische werkgevers op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie worden dit jaar niet uitgereikt. Uitgeverij Mr. heeft hiertoe besloten omdat het aantal en het niveau van de inzendingen dit jaar niet het vereiste niveau heeft gehaald.

Volgens verantwoordelijk uitgever Charley Beerman was het geen eenvoudige beslissing: “Mr. reikt deze prijzen al vele jaren uit en elk jaar weer kregen we veel positieve respons van de deelnemers en ook het aantal stemmers voor de publieksverkiezing nam elk jaar toe.”

Volgens Beerman zijn juridische werkgevers al langer in beweging als het gaat om hun recruitmentuitingen: “We hebben een verschuiving gezien van print naar online en vervolgens naar social media. De komende maanden gaan we onderzoeken of we volgend jaar verder kunnen op de huidige weg, en zo nee, welke toekomst er dan nog is voor Gouden Toga, Gouden Bef en Gouden Sleutel.”

Vorig jaar werden de drie prijzen verdeeld gewonnen door Ploum (2x) en CMS.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven