Geen Gouden Toga in 2019

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De jaarlijkse prijzen voor de campagnes van juridische werkgevers op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie worden dit jaar niet uitgereikt. Uitgeverij Mr. heeft hiertoe besloten omdat het aantal en het niveau van de inzendingen dit jaar niet het vereiste niveau heeft gehaald.

Volgens verantwoordelijk uitgever Charley Beerman was het geen eenvoudige beslissing: “Mr. reikt deze prijzen al vele jaren uit en elk jaar weer kregen we veel positieve respons van de deelnemers en ook het aantal stemmers voor de publieksverkiezing nam elk jaar toe.”

Volgens Beerman zijn juridische werkgevers al langer in beweging als het gaat om hun recruitmentuitingen: “We hebben een verschuiving gezien van print naar online en vervolgens naar social media. De komende maanden gaan we onderzoeken of we volgend jaar verder kunnen op de huidige weg, en zo nee, welke toekomst er dan nog is voor Gouden Toga, Gouden Bef en Gouden Sleutel.”

Vorig jaar werden de drie prijzen verdeeld gewonnen door Ploum (2x) en CMS.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top