Maverick Advocaten

Maverick Advocaten is een boutique kantoor gespecialiseerd in het mededingingsrecht, economische regulering, aanbestedingsrecht en consumentenrecht. Ons kantoor is opgericht in 2013 en gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. Onder leiding van drie partners werkt het team bestaande zes advocaten en vier juridisch medewerkers en paralegals met veel gedrevenheid aan de meest uiteenlopende zaken. Cliënten variëren van (beursgenoteerde) ondernemingen tot kleine ondernemers en zijn actief in allerlei sectoren zoals telecom, farma, digitale markten, transport, bouw, agri/food en vastgoed. Het team staat cliënten bij in administratieve en gerechtelijke procedures in onder meer complexe fusiezaken, misbruik machtspositie-klachten, kartelonderzoeken en aanbestedingsrechtelijke vraagstukken. De zorgsector heeft onze bijzondere aandacht. Zo procederen wij vanuit maatschappelijk oogpunt onder meer voor zorgaanbieders voor betere tarieven in de zorg.

Kernwaarden

Hard working and fun to work with: dat is onze mentaliteit. Gedrevenheid, ambitie en loyaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maar net zo belangrijk vinden wij dat jij lekker in je vel zit en je optimaal kan ontwikkelen binnen kantoor. Samen met je collega’s kunnen genieten van een borrel, maar ook samen kunnen sparren en elkaar aansporen om te verbeteren. Collectiviteit en individualiteit sluiten elkaar bij ons niet uit: samen streven naar uitmuntendheid, zodat jij op individueel vlak je eigen kennis verdiept. Binnen kantoor is er een informele, no-nonsense sfeer, maar ook een continu streven om verder door te groeien in de top van de Nederlandse advocatuur. Zo wordt veel gepubliceerd en geschreven en hebben de advocaten veel ruimte om zich te profileren en een eigen praktijk uit te bouwen.

Ambitieus en groeiend

Wij hebben een duidelijke signatuur in de markt. Legal 500 omschrijft ons team als “Super flexible and professional legal experts. Very knowledgeable lawyers with an enormous amount of experience. Knowledge of the team members is continuously up-to-date.’’ (2021) Toewijding is onze tweede naam en wij zullen altijd een stap extra zetten voor onze cliënten. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. Onze drive komt voort uit de passie voor het vak. Komende jaren verder groeien en nóg beter worden in wat we doen, dat is onze ambitie.

Praktijk en persoonlijke ontwikkeling

Bij Maverick schrijven we veel. En we doen het goed. Bij ons krijgt de cliënt geen wollig, onleesbaar juridisch document, maar een helder en pragmatisch advies. Weten waar je cliënt staat en dat duidelijk kunnen overbrengen. Daarin maken wij het verschil.

Als starter bij Maverick krijg je meteen veel zelfstandigheid: wij geloven in jouw kunnen, lef en doorzettingsvermogen. Al snel zul je zelf contact hebben met onze cliënten en krijg je de ruimte om jezelf te ontplooien. Het gevolg is een steile leercurve omhoog in de ontwikkeling naar een advocaat met gedegen kennis en kunde aan het einde van je opleiding. Wij zijn een kweekvijver voor juridisch talent en hebben al meerdere paralegals begeleid op de route naar advocaat.

Leer ons kennen

Ben jij oprecht geïnteresseerd in mededingingsrecht of aanbestedingsrecht en wil je het beste uit jezelf halen? Maverick heeft regelmatig vacatures voor zowel starters als gevorderden. Nog student? Ook dan kun je bij ons terecht. Als paralegal assisteer je het team één of twee dagen per week met ondersteunende werkzaamheden. Hieronder vallen bijvoorbeeld marketing-werkzaamheden, jurisprudentie-onderzoek of een feitelijk marktonderzoek.

Wil jij onderzoeken of we een match zijn? Bezoek www.maverick-law.com en bekijk onze LinkedIn en Instagram voor meer informatie. Solliciteren? Stuur je cv, motivatie en cijferlijsten naar Frances Quist via frances.quist@maverick-law.com

Maverick Advocaten

Barbara Strozzilaan 360
1083 HN Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

0-20 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

Nationaal

Vacatures bij Maverick Advocaten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Maverick Advocaten

Scroll naar boven